Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

U heeft het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. Wel kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen, indien het artikel/de artikelen niet in goede conditie wordt/worden geretourneerd. Dit is het geval wanneer artikelen beschadigd, vuil, gewijzigd of gebruikt zijn of verpakking of etiketten onnodig zijn verwijderd.

Uitgesloten artikelen van dit herroepingsrecht zijn: producten die op wens van de klant zijn gemaakt.

De herroepingsperiode begint na de dag dat uw bestelling is bezorgd of afgehaald. Voor meer informatie over retourneren, neem eerst contact met ons op.

U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht door middel van een mail aan onze klantenservice te sturen: info-AT-scooterdeluxe.nl. Hiervoor kunt u het modelformulier voor herroepingsrecht voor gebruiken.

Wij restitueren het volledige aankoopbedrag, inclusief de standaard verzendkosten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag dat we uw besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij kunnen een restitutie achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de goederen zijn geretourneerd.

U dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren, binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u ons informeert dat u de koopovereenkomst wilt herroepen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Keurmerk webwinkel

Webwinkel Keurmerk
De waardering van scooterdeluxe.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.